Yoga Life Malmö

Schema & Bokning

Pris på Yogaklasser

Yoga Life Malmö

-Hel kurs Online 500:-
-Prova på Online 50:-
-Drop-In Online (efter prova-på) 120:-
-Hel kurs på 6 tillfällen i Studion 960:-
-Drop-In Studio 180:-

– Hatha Soft  
– Seniorer 140:-

– Reiki 60 minuter 600:-

För Yoga Online maila info@yogalifemalmo.se

Sköldkörtel Yoga

– Kurs på 6 tillfällen 2100:-
– Workshop 695:-
– Privat Konsultation 90 minuter 1200:-

För Sköldkörtel Yoga Online maila info@yogalifemalmo.se

Urval av våra erbjudanden

Privat Sköldkörtel Yoga

En privat konsultation innebär att vi skräddarsyr hur vi på bästa sätt kan stötta just din kropp vid obalans i Sköldkörteln. Vi utgår från din resa och jobbar utifrån dig. Jag har enstaka Konsultationer och paket.

Reiki Healing

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Yoga Kurser

De klasser/kurser vi erbjuder just nu är, Yinyoga, Yin/Yang Yoga, Hatha Soft och Sköldkörtel Yoga. I rådande pandemi tider är du välkommen att maila till oss på info@yogalifemalmo.se för online alternativ.

Vad tycker våra kunder?

”Jag är så glad att jag följde med på detta. Jag som aldrig trott att yoga var något för mig, och så visade det sig att det var precis tvärtom. Det var länge sedan ett sådant lugn spred sig i min stressade kropp och mycket av det du sa blev en viktig väckarklocka för mig. Så TACK fina du för allt du gav denna helg.”  Madelene Seppälä – Workshop Sköldkörtel Yoga

”När jag inte kan besöka min snart 99-åriga mamma, inte träffa mitt barnbarn i Köpenhamn, och inte umgås med mina vänner, känns det så skönt att ha yogan att se fram emot varje tisdag och torsdag. Yoga via nätet fungerar faktiskt riktigt bra. Uppkopplingen till Zoom är inte svår.” – Senior Yoga Online

Yoga Life Malmö

Här erbjuder vi