Yoga Life Malmö

Sköldkörtel Yoga

Sköldkörtelyoga

Så började min resa

Att börja göra Yoga regelbundet var min hjälp för att stötta kroppen i den obalans som var i systemet. Min diagnos var Graves, vilket betyder att man har en överproduktion av sköldkörtelhormoner.

Efter återfall 5 år efter första diagnos, opererades sköldkörteln bort och därefter har jag haft underproduktion av sköldkörtelhormon, hypothyreos.

Vid Graves är kroppen i konstant stress, kroppen blir utbränd samt alla andra symptom vid en rubbning i sköldkörteln. Vid hypotyreos som är den vanligaste formen av sköldkörtelproblematik, producerar vi för lite hormon som resulterar i att allt går långsamt i kroppen. Både över och underproduktion ger extrem trötthet, sömnpåverkan och svårt att reglera kroppstemperatur, detta är bara några symptom, av en lista som kan göras lång.

 

Ge din sköldkörtel välbehövd kärlek!

Kurs Yoga Life Malmö

Detta är en kurs på 6 gånger, där vi kommer att göra specifika Yogasekvenser för att balansera och stötta vår Sköldkörtel och endokrina system. Kursen innehåller information om hur kost, sömn och stress påverkar skölkörteln och dess inverkan på kroppen och själens välmående och funktion.

Workshop

Nästa workshop är lördagen den 11/9 på Kalkbrottets Yogastudio. Vi har denna dag 4 timmar tillsammans, med paus för lunch, medtag egen lunch. Frukt, nötter, te/kaffe ingår under dagen. Vi kommer att prata hur kosten, sömnen, stressen och olika toxiner påverkar vårt endokrina system och hur vi på bästa, mjukaste sätt kan stötta och hjälpa oss själva och vår kropp att komma tillbaks till vitalitet och balans igen.

Privat konsultation

En privat konsultation innebär att vi skräddarsyr hur vi på bästa sätt kan stötta just din kropp vid obalans i Sköldkörteln. Vi utgår från din resa och jobbar utifrån dig. Jag har enstaka Konsultationer och paket.

Workshop Gislaved

Mer info kommer under hösten 2021.